Регистрация

Пролетно минестроне с печени моркови



Пролетно минестроне с печени моркови
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 1267

Постна зеленчукова супа с боб и песто.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 17.04.2018

Супа с печени зеленчуци на фурна готвят Лора и Стоян, като споделят, че ястието може да бъде направено във вегански вариант или пък да се подправи с босилеково песто с ядки и пармезан. Всичко зависи от вашето решение.

Моркови, пресен лук, пащърнак и репички се почистват и режат на парчета. Изсипват се в тава, покапват се със зехтин, поръсват се със сол и пипер и по желание с лют пипер на люспи. След това се пекат на слаба фурна (около 150 градуса) за 40 минути. Така стават карамелени и с особено приятен вкус.

Зеленчуков бульон се загрява, в него се изсипва дребна паста и червен боб от консерва, след това се добавят печените зеленчуци и супата се готви до разваряване на пастата. По желание можете да си направите песто с пармезан. С част от него се подправя супата, а с другата - се украсява при поднасяне.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта