Постен желиран терин ошаф и щрудел с праз
Трудно | Порции 3-8
| Видяна: 3393
Зимна капама с много месо.
Епизод 67 - Сезон 2
Дължина: 24:41
Излъчено на: 2011-12-21 11:30
Днес ще готвим за коледа и Бъдни вечер:
- Вкусен желиран десерт - терин ошаф с пет вида сушени плодове, канела и анасон.
- Коледна капама с много месо, зеле и ориз.
- Постен щрудел вместо с ябълка - с праз лук.
Най-важните съставки
агар-агар, анасон, бакпулвер, брашно, вишни, дафинов лист, дюли, зеле, зехтин, кайсии, канела, кисело зеле, лук, мащерка, мед, наденица, олио, ориз, пиле, пилешки бутчета, пилешко месо, праз лук, риган, Свинско, сливи, сол, сол и пипер, стафиди, черен пипер, чубрица, чушки, ябълки
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 5 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ