Регистрация

Покрекло или спържа - свинска карантия с праз лук



Покрекло или спържа - свинска карантия с праз лук
Средно   |   Порции 6-10   |   Видяна: 27410

Зимна бобена торта и гарнитура с картофи и зеле.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Сезон 5

Излъчен на 09.01.2015

 

Днес ще готвим емблематични български зимни рецепти:

  • Свинско покрекло - задушен език, сърце, дроб, шкембе и месо със сухи чушки, праз лук и дафинов лист - едно българско солено предложение за зимата.
  • Запеканка или пай с картофи и кисело зеле с малко кашкавал и хрупкава коричка от галета.
  • Бобена торта с аромат на лимон и ванилия, слепена с крем от коняк и дюли.

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
4
4 мн. добре
2
3 става
2
2 едвам
1
1 трагедия
3
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта