Печено шкембе с гъби, доматен сос и кашкавал
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 5348
Бухти от патладжани с чеснов сос, предястие с гъби в брашнен сос и оризови пайчета с плодово сладко.
Сезон: 5
Продължителност: 24:06
Излъчен на: 01.10.2014 г.
Днес ще готвим октомврийски рецепти:
- Оризови млечни кексчета със заливка от вишнев сироп.
- Лазаня от варено шкембе, запечено в компанията на печурки, масло, доматен сос и кашкавалена завивка.
- Гъбено предястие с масло, ароматен зеленчуков сос и лимонов нюанс.
- Патладжанени бухти или пържени на маслена баня панирани патладжани, поднесени със сос от чесън и мляко.
Най-важните съставки
белтъци, брашно, ванилия, ванилова захар, вишни, галета, гъби, гъби печурки, доматена салца, доматено пюре, жълтък, захар, зеленчуков бульон, зехтин, канела, кашкавал, лимон, лимонов сок, лук, масло, мащерка, мляко, ориз, патладжан, свинско шкембе, сол, сол и пипер, стафиди, хляб, черен пипер, чесън, чили на прах, шкембе, яйце
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ