Регистрация

Пица тип пай с кашкавал и коричка от песто

Пица тип пай с кашкавал и коричка от песто
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 1290

Калцоне с плънка от кашкавал и топинг от домати и песто.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500-600 г готово тесто за пица
  • 150 г кашкавал
  • 2 големи твърди домата
  • 60-80 мл готово босилково песто
  • люто чушле по желание
  • 2 с.л. зехтин или олио
  • малко брашно за премесването

Начин на приготвяне:

1. Пуснете фурната да загрява на 220 градуса и свалете поставката за тави под средното ниво.

2. Разделете тестото на две равни топки, премесете едната и я разточете на тънка кора. Прехвърлете в намазнена тава.

3. Отгоре подредете кашкавала, нарязан на ленти.

4. Разточете втората топка и я захлупете върху първата кора. Отгоре полейте с 1 с.л. зехтин и размажете.

5. Намажете с босилковото песто. Разпределете доматите, нарязани на едро, люто чушле - ако ще слагате и пъхнете във фурната.

6. Печете докато бордовете хванат коричка.

Снимка: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта