Пиле с ориз, плодове и портокалов сос
Пържено пилешко със смокини и стафиди върху канапе от ориз.
Екзотично, вкусно и лесно пилешко месо с разкошна гарнитура - това ще получите, ако следвате рецептата на днешното ястие. Пилешките филета се пържат на тиган в компанията на стафиди, смокини и портокалов сок, както и със съдействието на микс от подправки. През това време за крехкото месце кипваме бял ориз, който служи за канапе. А накрая сглабяме порцията - върху подложката от оризова гарнитура подреждаме месо, заливаме го с плодов сос и украсяваме с чили и див лук. Получава се едно страхотно ястие, с което да посрещнете гости или да изглезите любимите хора. А и бързината, с която се готви, ще ви остави и време за доизкосуряване на обстановката.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ