Пиле по азиатски с ориз и зеленчуци
Трудно | Порции 3-8
| Видяна: 3960
Картофени кюфтета с панировка от нахут и кеик с лимонови кори.
Епизод 219 - Сезон 2
Дължина: 22:17
Излъчено на: 2012-07-24 11:30
Днес ще готвим:
- Пилешко по азиатски с моркови, гъби, чесън, джинджифил и жасминов ориз.
- Хрупкави леко пикантни картофени кюфтета с панировка от нахут.
- Лесен тарт с лимони и сметана.
Най-важните съставки
брашно, бяло вино, гъби, гъби шийтаке, джинджифил, жасминов ориз, жълтък, зехтин, картофи, кориандър, куркума, лимон, лимонов сок, лимонова кора, лук, лют пипер, магданоз, масло, моркови, нахут, олио, ориз, пиле, пилешки бульон, пилешко месо, пилешко филе, пудра захар, сметана, соев сос, соеви кълнове, сол, сол и пипер, тъмен соев сос, царевично нишесте, червени чушки, черен пипер, черни китайски гъби, чесън, чушки
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ