Регистрация

Пилешко с домати, тиквички и чушки



Пилешко с домати, тиквички и чушки
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2602

Панирани пилешки крилца и бутчета с гарнитура от пържени зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Пилешкото месо е една от най-често готвените мръвки на трапезата на българина, но в днешната рецепта виждаме един доста по-различен от традиционния начин за направата му. Месото се панира, запича на тиган, след това се поставя в сос и се пече на фурна. А през това време приготвяме зеленчуците, които ще се погрижат за украсата на едно наистина шарено блюдо. За финал обръщаме внимание и на бирения сос с пилешки аромат, който се прецежда и залива в нежна прегръдка цялото ястие. Съвършено, нали?

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта