Пилешки шницели с плънка от кисело зеле
Лесно | Порции 4-8
| Видяна: 2673
Коледен козунак с цитрусови кори и зимна салата на тиган.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 19.12.2014
Днес ще готвим зимни българо-европейски рецепти:
- Имитация на кордон бльо - пълнени пилешки гърди с кисело зеле, бекон и сметана.
- Пържена салата с лук, моркови и зелена ябълка.
- Панетоне - сладък италиански коледен хляб със стафиди и аромат на ванилия, ром, портокали и лимони
Най-важните съставки
балсамов оцет, бекон, белтъци, брашно, ванилия, жълтък, захар, зехтин, канела, кимион, кисело зеле, кориандър, куркума, лимон, лимонова кора, лук, магданоз, масло, мая, мляко, моркови, олио, пилешко месо, пилешко филе, портокал, прясна мая, ром, сметана, сол, сол и пипер, стафиди, хляб, царевично нишесте, черен пипер, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ