Регистрация

Пилешки чаудър с царевица по мексикански

Пилешки чаудър с царевица по мексикански
Средно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 2819

Мексиканска пилешка гоздба.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 300 г ситно нарязано пилешко
  • консерва млечна царевица
  • малка консерва сладка царевица
  • консерва боб
  • шепа чери домати
  • 1 зелено чили
  • 300 мл сметана
  • 200 мл мляко
  • 400 мл пилешки бульон
  • шепа чедар
  • 4 скилидки чесън
  • 2 глави лук
  • кориандър

Начин на приготвяне:

1. Задушете пилешкото в тиган за няколко часа с половин глава лук и скилидка чесън. Оставете да се охлади и накъсайте.

2. Сотирайте го в тиган с малко лук, чесън, пилешки бульон, черен пипер и кимион.

3. Нарежете чилито и доматите и прибавете всички необходими продукти, освен кориандъра, който ще е за украса, в съд за варене на ориз.

4. Оставете да се готви за около 3 часа. Украсете с кориандър и поднесте с тортиля чипс.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта