Пилешки крилца, гърди, пържоли и бутчета на скара
Трудно | Порции 6
| Видяна: 4057
Видове марината за пилешко.
Епизод 204 - Сезон 2
Дължина: 22:50
Излъчено на: 2012-07-03 11:30
Днес ще готвим пилешко на скара:
- Печени пилешки бутчета с канела, карамфил и индийско орехче.
- Мариновани печени пилешки гърди на скара с лют доматен сос.
- Пилешки крилца на скара с подправки.
- Салата с ориз, чушки, лук и индийски аромати.
Най-важните съставки
балсамов оцет, зехтин, индийско орехче, канела, кетчуп, кориандър, лук, лют пипер, масло, мащерка, меласа, ориз, пиле, пилешки бутчета, пилешки гърди, пилешки крилца, пилешко месо, пилешко филе, риган, сол, сол и пипер, сос уорчестър, уорстърширски сос, червен лук, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки, ябълков сайдер
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ