Регистрация

Пикантна шакшука с пилешки гърди



Пикантна шакшука с пилешки гърди
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 2410

Екзотичен миш-маш с доматен сос и пилешки кюфтета.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 31.03.2016

Странен вид миш-маш правим по нетрадиционна рецепта за шакшука. Въпреки че се очаква тя да е без месо, днес в доматения сос добавяме вкусни кюфтенца от пилешка кайма. Ако желаете можете да опитате ястието и с друг вид мляно месо по избор, като водещите препоръчват да се спрете и на пуешко. След като птичите кюфтета закъкрят в синхрон с доматения сос, към тях се чукват няколко яйчица и се натрошава сирене. Ето близостта с бабиния миш-маш.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта