Регистрация

Постно зеленчуково рагу с нахут



Постно зеленчуково рагу с нахут
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2441

Постно ястие с червени чушки, нахут и доматен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 22.11.2016

Готвим шакшука, която в този си вариант е без животински продукти. За да запазим ориенталския привкус на ястието, в соса от домати и печени червени чушки добавяме азиатски подправки - кориандър и кимион и допълваме с чили на прах и чесън. Потапяме във вкусната червена идилия и зърна нахут, а след това поднасяме всичко с печен хляб или жарнати на тиган арабски питки. Хем няма месо, хем наяжда хубаво - опитайте!

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта