Регистрация

Печен черен дроб с лук



Печен черен дроб с лук
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 4513

Класическо ястие - дроб на скара върху канапе от задушен лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Ето нещо бързо, лесно и полезно - дробчета с лук, които могат да ви спасят от глада, като не ви губят времето в трудно готвене. За обяд или бърза вечеря, ястието е подходящо, като на вас остава задачата да прецените в какви количества ви е нужно.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта