Печени чушки със сирене и лук
Лесно | Порции 2-3
| Видяна: 3067
Пълнени пресни чушки с бяло сирене, чесън, зеленина и подправки.
Необходими продукти:
- 10 чушки
- 400 грама бяло саламурено сирене
- 1-2 с.л. майонеза
- 3 скилидки чесън
- зеленини - копър, магданоз, пресен лук
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1. Измийте чушките, почистете дръжките и махнете семената.
2. Нарежете на ситно зеленината с чесъна.
3. Натрошете сиренето с вилица, добавете майонезата и зелените подправки, сложете сол и пипер на вкус и разбъркайте всичко заедно.
4. Разпределете плънката в чушките.
5. Сложете чушките да се пекат върху скара или грил за 15-20 минути, като ги обръщате периодично.
Най-важните съставки
зелен лук, копър, магданоз, майонеза, пресен лук, сирене, сирене фета, сламурено сирене, сол, сол и пипер, черен пипер, чесън, чушки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ