Печена пъстърва със сметанов сос
Лесно | Порции 2
| Видяна: 2716
Риба на фурна с бял сос.
Бон Апети
Излъчен на 06.10.2015
Предложението за риба с млечен сос не се нрави на привържениците на разделното хранене, но ценителите на вкусната храна ще харесат комбинацията от запечени на фурна филета от пъстърва, ароматизирани с каперси, които се поднасят със заливка от сос с основа бешамел и добавка от животинска сметана, рендосано сирене чедър и жълтъци. Звучи изискано, но се приготвя изключително лесно - убедете се сами като изгледате видеото:
Най-важните съставки
брашно, бял пипер, бяло сирене чедар, жълтък, зехтин, зехтин Extra Virgin, индийско орехче, каперси, копър, масло, мляко, пъстърва, сметана, сол, сол и пипер, чедър, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ