Пелмени със сос в гювеч
Лесно | Порции 2
| Видяна: 3708
Задушени кнедли на фурна с майонеза и кетчуп.
Необходими продукти:
- 50 грама масло
- 1 пакет пелмени (кнедли) - замразени
- майонеза на вкус
- кетчуп на вкус
- сол и черен пипер на вкус
- 1 ч.ч. вода
Начин на приготвяне:
1. На дъното на гювеча сложете бучката масло.
2. Върху него изсипете замразените пелмени, като ги облейте с кетчуп и майонеза на вкус.
3. Загрейте водата, сипете в нея сол и пипер, разбъркайте добре и залейте кнедлите.
4. Оставете ги да се пекат в гювеча с капак за 1 час на 180-200 градуса във фурна.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ