Регистрация

Патладжани с кайма и пармезан



Патладжани с кайма и пармезан
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2930

Печени патладжани с плънка от мляно месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Лодките от патладжани са класика в Балканската кухня, където сините домати се пълнят с множество варианти на сърцевина. Днес ги готвим със запръжка от кайма, лук, домати и сос Бешамел, а за да не "избяга" страхотната месна плънка, запечатваме с микс от настърган пармезан (може да използвате и обикновен рендосан кашкавал) и галета.

rajcice - домати

krusnih mrvica - хлебни трохи; галета

mljevenog cimeta - мляна канела

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта