Патешки дреболии със сос Хойсин
Лесно | Порции 2
| Видяна: 3913
Патешки черен дроб, сърце и стомахче, запържени със сусам.
Необходими продукти:
- 1 патешки черен дроб, нарязан
- 1 сърце от патица, нарязано
- 1 патешки стомах, нарязан
- 1 с.л. соев сос
- 1 с.л. нарязан джинджифил
- 1 с.л. сос „Хойсин”
- 1 с.л. вода
- 1 ч.л. бял сусам
Начин на приготвяне:
1. Мариновайте нарязаните дреболии в соевия сос за една нощ.
2. Загрейте в един уок малко олио, прибавете джинджифила и запържете за 1-2 минути, след което добавете дреболиите и пържете докато се позачервят.
3. Излейте в уока водата и соса „Хойсин” и оставете на котлона за 2 минути.
4. Сервирайте дреболиите наръсени със сусам.
Най-важните съставки
бяло сусамено семе, вода, джинджифил, патешки дреболии, патешки черен дроб, патешко сърце, соев сос, сос хойсин, хойсин
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ