Регистрация

Патешки дреболии със сос Хойсин

Патешки дреболии със сос Хойсин
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3913

Патешки черен дроб, сърце и стомахче, запържени със сусам.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 патешки черен дроб, нарязан
  • 1 сърце от патица, нарязано
  • 1 патешки стомах, нарязан
  • 1 с.л. соев сос
  • 1 с.л. нарязан джинджифил
  • 1 с.л. сос „Хойсин”
  • 1 с.л. вода
  • 1 ч.л. бял сусам

Начин на приготвяне:

1. Мариновайте нарязаните дреболии в соевия сос за една нощ.

2. Загрейте в един уок малко олио, прибавете джинджифила и запържете за 1-2 минути, след което добавете дреболиите и пържете докато се позачервят.

3. Излейте в уока водата и соса „Хойсин” и оставете на котлона за 2 минути.

4. Сервирайте дреболиите наръсени със сусам.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта