Паста със запръжка от пилешки дробчета
Лесно | Порции 2-4
| Видяна: 2340
Морковена салата с шведски сос и вегански бонбони с кокос и ядки.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 24.03.2015
Днес ще готвим ястия за постещи и месоядни на една трапеза:
- Ригатони - малки прави наребрени отвън по дължина макарони. А с тях готвим две ястия - едно месно и едно постно. Първо сервираме тестеното изделие запържено в карамелизиран лук и пилешки дробчета. След това го спретваме за вегани - със спанак и гъби.
- Лесна и интересна полезна салата с малко продукти - настъргани пресни моркови с пикантен сос от майонеза, ябълка и хрян.
- Постни бонбони с фъстъчено масло, кокосово масло и кашу.
Най-важните съставки
вода, гъби, домат, зехтин, кашу, кокосово масло, лук, майонеза, макарони, масло, моркови, паста, пилешки дробчета, салвия, сирене Пекорино Романо, сол, сол и пипер, спанак, сушени домати, фъстъчено масло, хрян, черен пипер, чесън, ябълки
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ