Панирани яйца от Гордън Рамзи
Как Гордън Рамзи готви яйца по шотландски.
Яйцата по шотландски са любимо мезенце на бираджийте, но Гордън Рамзи ги представя в друга светлина, наричайки ги закуска за пикник. Ясно е, трябва да се приготвят предварително, но това е кюфтенце, което няма да загуби вкусовите си качества, ако прекара известно време в раницата. А след като приемаме предложението за питателна закуска с яйца и месо, се учим от професионалиста как се прави.
Яйцата се сваряват така, че да останат рохки в средата. След това във видеото научаваме тънкост за беленото им. А после и как се панират. Изненадващо, световноизвестният готвач слага в каймата рендосана ябълка. Панирането става като с ръце се обвива яйцето в каймяна смес и след това много стриктно се спазва плана - брашно, разбит жълтък, галета панко. Пържим и вадим върху домакинска хартия - толкова е лесно.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ