Пай с оризово тесто и коприва
Лесно | Порции 2
| Видяна: 2102
Постна баница с лук, коприва и сушени домати.
Бон Апети
Излъчен на 16.03.2016
Пролетна баница на тиган, която е подходяща за постещи и вегани - това е рецептата в която правим домашно оризово брашно, а от него и тестото за кора на баница или пай. Плънката приготвяме от коприва, пресен лук, сушени домати и скилидка чесън за аромат, а накрая печем екстравагантния солен пай или веганска баница в тиган. Получава се засищащо тестено постно пролетно основно ятсие.
Най-важните съставки
брашно, зелен лук, Коприва, олио, ориз, пресен лук, сол, сол и пипер, сушени домати, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ