Ордьовър Херинга в завивка
Разядка с риба, моркови, картофи и майонеза.
Необходими продукти:
- 4 веарени картофа
- 2 глави цвекло
- 3 глави лук
- 2 моркова
- 250 грама майонеза
- 200 грама филе риба или риба в собствен сос от консерва (херинга, тон, треска и др. по желание)
За украса:
- желирани бонбони
- маслини без костилка
Начин на приготвяне:
1. Охладете варените картофи и ги рендосайте на едро ренде.
2. Сложете ги на дъното на чиния, а върху тях разпределете филетата от риба.
3. Върху нея нарежете на ситно лука.
4. Отгоре сложете майонеза като си запазите и за декорацията.
5. Рендосайте морковите, а след тях и цвеклото.
6. Украсете като оформите стените на ордьовъра с обратното на лъжица и след това направите преливане на цветове с майонезата и цвеклото.
7. За финал можете да наредите бонбони, маслини, ядки или каквото друго ви хрумне.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ