Нарязване и изпичане на пилешки филета
Правилно рязане на пилешки гърди.
В канала Готвене за начинаещи се откриват множество рецепти за заети домакини или хора, които нямат опит в кухнята. Стъпка по стъпка се обяснява направата на ястията, а днес виждаме как за 10 минути може да се приготви вечеря от печени пилешки гърди.
Ако искате да извадите гърдите от пиле, авторът показва как се прави. После филетата се режат обратно на месните влакна и се получават равни по големина парчета. Добре е месото да се извади от хладилника преди готвенето, за да се отпусне. Следва да се овкуси с подправки, а после преминаваме към печенето.
В тефлонов или чугунен леко намазнен тиган се поставят месцата и по желание резени сварен картоф. Запича се двустранно и се сервира. Ето лесна и вкусна вечеря за натоварения делник. Гледайте във видеото как точно се прави.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ