Разфасоване на пиле
Как се транжира пиле на бутчета, крила, бяло месо и комплект за супа?
Как се разфасова пиле - на този въпрос отговаря Миро в своя канал "Готвене за начинаещи", където дава идеи за лесни домашни храни, които да бъдат заместител на вредните полуфабрикати и готовите ястия, които хората все по-често купуват. Разфасоването на пиле позволява от една птица да се сготвят три ястия - вечеря с пилешки гърди, основно от печени бутчета и крилца с картофи или ориз и супа от остатъците. Но за да получим всички тези продукти от едно пиле, трябва да се отнесем къ него с вещина.
Гледайте видеото, за да разберете как се отделят бутчета на пиле, как се разфасоват пилешки гърди, как се маха кожата и се отделят крилцата. Не е трудно, но изисква познания и малко старание, преди да придобиете рутина. А после - направта на домашна храна ще ви струва много по-малко, защото няма да плащате по-висока цена за бутчета или гърди, а ще си ги отделяте сами.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ