Регистрация

Разфасоване на пиле



Разфасоване на пиле
Лесно   |   Порции 1 пиле   |   Видяна: 3604

Как се транжира пиле на бутчета, крила, бяло месо и комплект за супа?

Оцени рецептата
Любима рецепта

Как се разфасова пиле - на този въпрос отговаря Миро в своя канал "Готвене за начинаещи", където дава идеи за лесни домашни храни, които да бъдат заместител на вредните полуфабрикати и готовите ястия, които хората все по-често купуват. Разфасоването на пиле позволява от една птица да се сготвят три ястия - вечеря с пилешки гърди, основно от печени бутчета и крилца с картофи или ориз и супа от остатъците. Но за да получим всички тези продукти от едно пиле, трябва да се отнесем къ него с вещина.

Гледайте видеото, за да разберете как се отделят бутчета на пиле, как се разфасоват пилешки гърди, как се маха кожата и се отделят крилцата. Не е трудно, но изисква познания и малко старание, преди да придобиете рутина. А после - направта на домашна храна ще ви струва много по-малко, защото няма да плащате по-висока цена за бутчета или гърди, а ще си ги отделяте сами.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 5 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта