Регистрация

Мезе от печен дайкон за бяло вино



Мезе от печен дайкон за бяло вино
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 4012

Лентички бяла ряпа на фурна със сос от лимон и горчица.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 26.02.2016

Ако ви трябва нестандартно и бързо мезе за бяло вино, с което да изненадате гостите или просто да изглезите себе си, то заложете на тази странна и вкусна идея за ордьовър от дайкон. Просто обелвате китайската ряпа и я нарязвате на ленти, овалвате в сол и зехтин и запичате на фурна. А докато зеленчукът се готви, имате време да направите и лесен сос за заливка или поднасяне. За него трябва само малко лимонов сок, горчица и мащерка. Готово - това е всичко. Сега остава да решите дали това ястие ще играе ролята на мезе, ордьовър или гарнитура.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
2
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта