Регистрация

Мариновано месо със сухи подправки



Мариновано месо със сухи подправки
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2745

Пилешки бутчета или пилешко с кожа, обтрито с подправки и запечено на скара.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Кейджънът се налага в Америка като една от най-подходящите подправки за пилешко месо, защото прави кожичката хрупкава и придава леко пикантен вкус. У нас лютивата подправка от стрити на прах сушени домати още не е така нашумяла, затова можете да заложите на пикантен кетчуп или смес от лют и сладък червен пипер. Завършваме с малко лимонов сок, лук и чесън, а после втриваме добре с ръце. Накрая запичаме до готовност и остава само да се насладим на уникалното кулинарно творение, което се приготвя така лесно и е неустоимо вкусно.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта