Манджа с подлютена риба тон по индийски
Средно | Порции 2
| Видяна: 2819
Месо от риба тон с домати, кориандър и чесън.
Риба тон със зеленчуци и индийски подправки - едно пикантно кулинарно предизвикателство, което може да се окаже и бързо меню за Никулден, ако не сте се запасили с риба, но разполагате с подправки от последното индийско ястие. Ако все пак решите да замените шарана с туна или пък стермежът ви е да сервирате нещо по-нетрадиционно, опитайте тази рецепта.
Най-важните съставки
гарам масала, джинджифил, домат, зелено анахаймско чили, кимион, кориандър, куркума, лайм, лимон, лимонов сок, лук, риба тон, силантро, сол, червен лук, чесън, чили, чили на прах, чили чушки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ