Люта агнешка курбан чорба със зеленчуци
Трудно | Порции 4-12
| Видяна: 4918
Българска млечна баница и агнешка яхния с ароматни подправки.
Епизод 155 - Сезон 2
Дължина: 24:13
Излъчено на: 2012-04-23 12:00
Днес ще готвим селски гоздби:
- Агнешка яхния с домати, праз лук, репички, грах и типични български подправки.
- Агнешка курбан чорба с люта чушка, ориз и доматен сос.
- Сочна крем пита с млечен крем с яйца и грис и ванилов аромат - това което баба нарича сладка баница.
Най-важните съставки
агнешка плешка, агнешки котлети, агнешки пържоли, агнешки ребра, агнешко, брашно, ванилия, вода, грах, грис, дафинов лист, джоджен, домат, доматена салца, доматено пюре, захар, кори за баница, люта чушка, мащерка, мляко, моркови, олио, ориз, пилешки бульон, праз лук, репички, сол, сол и пипер, целина, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 3.30 ч.
Време за готвене: 5 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ