Регистрация

Лозови сармички с ориз и пилешко



Лозови сармички с ориз и пилешко
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 1980

Лозови хапки с плънка от пилешки дробчета и млечна заливка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 02.11.2015

 

 

Лозови сарми с месо - страхотна идея за онези, които имат нерви да завиват сарми. Още по-оригинална е хрумката да се сложат пилешки дробчета в състава на ястието. Пък и нали знаете неписания кулинарен закон - всеки вид плънка за сарми е своеобразно основно ястие за кулинарни мързеливци, на които не им се свиват хапки. Та дори и да си запечете дробчетата с ориз и подправки, както е показано във видеото, пак ще имате какво да сложите на трапезата. Но още по-вкусно ще е, ако го направите по оригиналния начин - вижте как:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта