Регистрация

Леща с паста и моркови



Леща с паста и моркови
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2212

Талиатели със зелена леща, сушени домати, моркови и млечен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 04.01.2017

Нетрадиционна рецепта за основно ястие без месо се реализира в кухнята на Лора и Стоян, където се обединяват два на пръв поглед несъвместими вкусово продукта - зелена леща и италиански талиатели (талятели). Пастата и лещата се сваряват отделно. След това се прави запръжка от моркови, в която важна подправка е кимионът, който кара храната да замирише на месна гозба. Зеленчуците влизат в тиган с лещата, добавят се сушени домати, а после и пастата. Ако искате ястието да е напълно постно, спрете с рецептата дотук, но ако не сте строго против животинските продукти, водещите предлагат да поднесете манджичката със сос от кисело мляко и магданоз.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта