Печена леща с праз, домати и маслини
Лесно | Порции 4
| Видяна: 2131
Оризови пилешки бутчета и крем маскарпоне с ябълки и тунквани вафлички.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 04.03.2015
Днес ще готвим две рецепти с варива и ябълков десерт:
- Букет от леща - кипяна кафява леща в доматен сос с праз, поднесена с крутони.
- Пилешки бутчета с праз, ориз и грах.
- Скандинавски ябълков крем с маскарпоне и шоколадови вафли.
Най-важните съставки
вафлички, домат, зелени маслини, консерва белени домати, консерва домати, леща, маскарпоне, маслини, олио, ориз, пилешки бутчета, праз лук, сирене маскарпоне, сол, сол и пипер, хляб, червен пипер, черен пипер, чесън, ябълки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ