Регистрация

Летен тракийски гювеч с пъстърва



Летен тракийски гювеч с пъстърва
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 2541

Риба със зеленчуци в гювеч.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 26.07.2016

Тракийският гювеч е ястие, което позволява много волности при избора на продукти. От постен до месен и дори с комбинация от различни водиве месо, той е традиционен за българската кухня и гарантира, че ще нахрани. Днес Лора и Стоян предлагат да си го направим с риба, за да е подходящ за горещите дни и същевременно да съдържа животински продукти. Водещите използват пъстърва, но вие можете да опитате и с друг вид риба по желание. Останалото е ясно - ориз и зеленчуци в перфектна симбиоза, които къкрят в гювеч до смесване на вкусовете.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
2
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта