Регистрация

Лазаня с плънка от цели кюфтета



Лазаня с плънка от цели кюфтета
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 1814

Пълнена лазаня с пържени кюфтенца.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 05.02.2016

Весел и изобретателен начин да направите едновременно традиционна и иновативна лазаня. Вместо да приготвяте запръжка от кайма, оформяте месото на пържени кюфтенца и след това скривате топчетата между корите на лазанята. А за да не се прави обикновен бешамел, тук предложението е за доматена запръжка, която да накара тестото да се отпусне. Можете да импровизирате със сирената като добавите друг вид по ваш избор или си улесните работата като вместо пармезан и рикота изберете обикновен кашкавал.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта