Лаврак с маслен сос, моркови и грах
Средно | Порции 1-2
| Видяна: 5030
Риба на скара с винен сос и зеленчуци.
Печен лавраак - ОК. Но какво ще кажете да залеем сочната му коричка със сос Холандес, приготвен от бяло вино, масло, жълтъци и ароматни подправки, а отстрани в чинията да сервираме и апетитна шарена гарнитура от моркови с грах? Звучи невероятно вкусно.
Най-важните съставки
бейби моркови, бяло вино, вино, грах, жълтък, зехтин, лаврак, лимон, лимонов сок, масло, мента, моркови, сол, сол и пипер, черен пипер, яйце
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ