Регистрация

Лаврак с маслен сос, моркови и грах



Лаврак с маслен сос, моркови и грах
Средно   |   Порции 1-2   |   Видяна: 5030

Риба на скара с винен сос и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Печен лавраак - ОК. Но какво ще кажете да залеем сочната му коричка със сос Холандес, приготвен от бяло вино, масло, жълтъци и ароматни подправки, а отстрани в чинията да сервираме и апетитна шарена гарнитура от моркови с грах? Звучи невероятно вкусно.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта