Крокети с варено яйце
Средно | Порции 3-4
| Видяна: 2620
Крокети с варено яйце и свинска кайма.
Необходими продукти:
- 100 г свинска кайма
- 100 г рибена паста
- 5 твърдо сварени яйца
- галета
- олио за пържене
Начин на приготвяне:
1. Смесете каймата и рибената паста.
2. Вземете около 2 - 3 с.л. от така получената смес.
3. Сложете 1 яйце в средата.
4. Покрийте цялото яйце с каймата.
5. Оваляйте хубаво в галета.
6. Оформете още малко с длани преди да изпържите.
7. Извадете от маслената баня, когато се получи златисто-кафява коричка.
8. Отцедете от мазнината поднесете с различни сосове по избор.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 20 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ