Кордон бльо с пилешки гърди и колбас
Лесно | Порции 4
| Видяна: 3464
Пълнени пилешки гърди с моцарела, печени червени чушки и чоризо.
Бон Апети
Излъчен на 29.06.2016
Готвим панирани пилешки гърди с плънка от чоризо, червени печени чушки и моцарела. След като месните джобчета са скрили плънката, се овалват в брашно и яйце, а след това и в ароматна галета, обогатена с магданози и настърган пармезан. Така коричката им става хрускава и сочна след готвенето в богато количество добре загрято олио.
Най-важните съставки
брашно, галета, колбас, моцарела, настърган пармезан, олио, пармезан, пилешки гърди, пилешко месо, пилешко филе, салам, сол, сол и пипер, червени чушки, черен пипер, чоризо, чушки, яйце
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ