Регистрация

Кордон бльо с пилешки гърди и колбас



Кордон бльо с пилешки гърди и колбас
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3464

Пълнени пилешки гърди с моцарела, печени червени чушки и чоризо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 29.06.2016

Готвим панирани пилешки гърди с плънка от чоризо, червени печени чушки и моцарела. След като месните джобчета са скрили плънката, се овалват в брашно и яйце, а след това и в ароматна галета, обогатена с магданози и настърган пармезан. Така коричката им става хрускава и сочна след готвенето в богато количество добре загрято олио.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта