Коледна свинска плешка и три оригинални предложения за Бъдни вечер
Трудно | Порции 3-6
| Видяна: 2986
Пай от леща с гъби и доматен топинг, салата с кисело зеле и боб и нахут с моркови.
Епизод 100 - Сезон 3
Дължина: 23:03
Излъчено на: 2012-12-20 11:25
Днешното меню включва:
- Печен кейк от леща с гъби, лук и доматен сос.
- Домашен хумус с моркови, орехи и нахут.
- Салата с кисело зеле и боб.
- Свинска плешка с кожа и сос от цитрусови плодове и вино.
Най-важните съставки
бахар, боб, брашно, горчица, гъби, гъби печурки, дафинов лист, дижонска горчица, домат, доматен сос, доматена салца, доматено пюре, зеле, зелена леща, зехтин, зехтин Extra Virgin, карамфил, ким, консерва боб, копър, кориандър, леща, лимон, лимонов сок, лук, мащерка, моркови, нахут, овесени ядки, орехи, оцет, портокал, портокалов сок, свинска плешка, Свинско, смлян карамфил, сол, сол и пипер, сос уорчестър, уорстърширски сос, хрян, червени чушки, червено вино, черен пипер, чесън, чушки, ядки
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ