Регистрация

Козунаци с локум, ядки и сушени плодове - част 2



Козунаци с локум, ядки и сушени плодове - част 2
Средно   |   Порции 8-12   |   Видяна: 4563

Колко и каква мазнина е добре да се слага в козунаците. 

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Продължаваме със започнатия от част 1 козунак, като стигаме до момента с подбора на мазнината. специалисти твърдят, че е добре да се прибави както растителна, така и животинска. Тук техниката е още по-нетрадиционна, защото разтапяме маслото директно в олио. Така сместта е готова предварително, а не се получава вътре в самото тесто. Какво още трябва да знаете за пропорциите на козуначеното тесто - вижте в клипа.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта