Оформяне на козунак с локумена плънка - част 4
Средно | Порции 8-12
| Видяна: 8610
Как да напълним козунака си със сладки изненади.
Домашният козунак става изключително вкусен, ако проявите фантазия при омесването му и съумеете да сложите в него апетитен пълнеж. В нашия случай, след като тестото втаса, го разделяме на топки, а тях разтягаме на плоски питки, скриваме вътре локум и захар и завиваме на рулце. Ако ви харесва тази техника - вижте как се прави.
Най-важните съставки
брашно, ванилия, вода, захар, коняк, лимонова кора, локум, масло, мая, мляко, олио, орехи, прясна мая, ром, сол, стафиди, яйце
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ