Регистрация

Китайски яйчни нудълс

Китайски яйчни нудълс
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 6865

Яйчени спагети с гъби и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 200 г яйчни нудълс (полуготови спагети)
  • 3 с.л. сусамово масло
  • 3 с.л. зехтин
  • 1 малък корен джинджифил
  • 2 средно големи глави чесън
  • 2 червени чушки, нарязани на около 15 кръгчета
  • ½ малка глава зеле
  • 100 г гъби, нарязани на филии
  • 150 г моркови, нарязани на кръгчета

Начин на приготвяне:

1. Сгответе яйчните нудълс, докато леко омекнат.

2. Настържете джинджифила и чесъна и ги опържете заедно в нагорещен тиган със сусамово масло.

3. След 30 сек. добавете гъбите, а след още 30 сек. добавете зелето, морковите и червените чушки. Запържете ги в сусамовото масло, докато станат крехки и тогава добавете нудълса.

4. Разбъркайте, запържете нудълсите, като ги обърнете около 5 пъти, докато се запържат до желаната от вас степен.

5. Сервирайте.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта