Регистрация

Кибе с булгур и картофи



Кибе с булгур и картофи
Средно   |   Порции 3-5   |   Видяна: 3920

Панирани картофени кюфтета с плънка от кашкавал.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 08.10.2015

 

 Гастрономи, любители на бирата и видни чревоугодници; деца, майки и татковци - всички ще ахнат от идеята за тази рецепта, която представлява вариация на кибе. Това са страхотните пържени картофени кюфтенца, но в тях се крие течна сърцевина от разтопен кашкавал. Как да не се насладиш на такова ястие? Във вътрешността се намира вулкан от кашкавал с чеснов дъх и аромат на магданоз и кимион. Отвън кюфтенцето представлява смес от картофено пюре и булгур, овкусени с индийско орехче и разбити с яйце за спойка. Вкусните мезенца се пържат на маслена баня до златисто и хрупкаво - вижте как се прави:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта