Регистрация

Касуле или печен боб с наденица и домати



Касуле или печен боб с наденица и домати
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2719

Печен боб в йенска тенджера със скрити жарени наденички в него.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Във Франция на това ястие му викат касуле, но за българските традиции то си е един вариант на народната комбинация боб с наденица. В случая обаче залагаме на иновациите - улесняваме драстично приготвянето и намаляваме времето за готвене като използваме боб от консерва, чиято нужна термична обработка е по-кратка. За вкуса и различността на ястието се грижи покривалото от овкусени хлебни трохи, добавката от беконче и балсамовия оцет, който не е типичен за кухнята на нашите баби.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта