Капама с три вида месо - полски бигос
Лесно | Порции 6
| Видяна: 5263
Сладки с масло и кокос и вегански лучени кюфтета.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 12.12.2014
Днес ще готвим с перспектива за предстоящите празници:
- Постни кюфтета от праз лук с царевично брашно, запържени до златисто и поднесени с дип от цвекло, тахан, картофи и ядки.
- Кокосови плоски курабийки с масло и аромат на ванилия.
- Бигос или национална полска капама с кисело зеле, свинско, телешко и наденица.
Най-важните съставки
бакпулвер, бахар, бекон, брашно, ванилова есенция , вино, гъби, гъби манатарки, дафинов лист, захар, зехтин, италианска наденичка, картофи, кимион, кисело зеле, кокосови стърготини, лимон, лимонов сок, лимонова кора, масло, мащерка, наденица, олио, орехи, праз лук, Свинско, свинско филе, сини сливи, сол, сол и пипер, тахан, телешко, телешко филе, царевично брашно, цвекло, червено вино, черен пипер, чесън, чоризо, яйце
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ