Регистрация

Камбала на пара с бяло мисо

Камбала на пара с бяло мисо
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3009

Здравословно филе от риба по японска рецепта.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 г камбала (или дрига дънна риба като калкан например)
  • 1 зелен лук, нарязан

За маринатата:

  • 2 с.л. бяло мисо
  • 1 ч.л. захар
  • 1 ч.л. царевично брашно
  • 2 ч.л. олио
  • 2 с.л. вода

Начин на приготвяне:

1. Измийте и подсушете рибата.

2. Смесете съставките за маринатата и ги изсипете  върху рибата.

3. Гответе на пара на висока температура около 10 минути.

4. Поръсете със зелен лук и сервирайте.

 

Източник: opensourcefood

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта