Зимна пилешка манджа - яхния с кокошка и лук
Лесно | Порции 6
| Видяна: 6194
Вита питка с кисело зеле и десерт с бити белтъци.
Бон Апети:
Сезон 5:
Излъчен на 08.01.2015
Днес ще готвим по бабини рецепти за Бабинден!
- Българска рецепта с пилешко месо за зимата - варено цяло пиле със стар лук и подправки.
- Солена баница - зелник с кисело зеле и свинска мас.
- Стар български десерт Хвърчаща баба или народно яйчено суфле с вкусен сос с аромат на карамел и кафе.
Най-важните съставки
белтъци, брашно, ванилия, ванилова есенция , вода, дафинов лист, жълтък, захар, канела, кафе, кисело зеле, лук, мляко, олио, оцет, пиле, пилешки бульон, свинска мас, сол, сол и пипер, червен пипер, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ