Зелева супа с печени наденички и сметана
Лесно | Порции 4
| Видяна: 1796
Готвене на зеленчукова супа в термоблендер.
Бон апети
Излъчен на 26.10.2015
Супа с китайско зеле - една иновация в рецептите за зелева супа, в която научаваме и още нещо - как се използва термоблендер при приготвянето на зеленчукови чорби и как можем да го заместим с обикновената домакинска посуда, която ни е на разположение. За да се запази китайският акцент на супата, я правим и с китайски сурови наденички (които можете да замените и с друг вид наденица по избор). Получава се семпло ястие със зеленчуци и месо.
Най-важните съставки
заквасена сметана, зехтин, картофи, квасена сметана, китайска наденичка, китайско зеле, майорана, моркови, наденица, пилешки бульон, праз лук, сметана, сол, сол и пипер, целина, черен пипер
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ