Регистрация

Замесване на черен хляб с квас и зърна



Замесване на черен хляб с квас и зърна
Средно   |   Порции 1-4   |   Видяна: 4084

Тънкости при направата на тъмни хлябове без мая.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Хляб с квас - особено предизвикателство за онези, които вече владеят основните техники на месене и искат да разширят опита си. Специалистът съветва да замесите тестото от вечерта, особено ако в него ще слагате цели зърна, които имат нужда да престоят на влажно, за да се отпуснат. На другия ден ви очаква премесване и оформяне, което е по-добре да видите на практика от това видео.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1 ден

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. паста
  2. dazzle
  3. пилешка
  4. кюфте
  5. s
  6. ус
  7. печен
  8. са

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта