Есенно свинско с тиква и кестени
Лесно | Порции 6-7
| Видяна: 3248
Крехко свинско с гарнитура от кестени и тиква цигулка.
Бон Апети
Излъчен на 18.10.2016
Ето странна рецепта за свинска плешка на бавен огън, в която есенното настроение е особено натрапчиво. След продължителното готвене на месото, то се присъединява към бульон, в който се настаняват кестени и кубчета тиква. След като прекарат половин час заедно на котлона, зеленчуците и мръвката се сервират, а сосът се сгъстява и се превръща в профирна заливка на ястието. Странно е, но пък е особено актуално за есента. Вижте как се прави:
Най-важните съставки
бяло вино, кестени, мащерка, пилешки бульон, свинска плешка, Свинско, сол, сол и пипер, тиква, тиква „цигулка”, царевично нишесте, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ