Ергенска пица със салам и зеленчуци
Бърза пица, спретната с остатъците от манджи в хладилника.
Необходими продукти:
- домашна питка или хляб за дюнер
- сирена по избор
- месо или салам, останали в хладилника
- сос за паста
- зеленчуци
Начин на приготвяне:
Може да използвате домашна питка или питка от фурната, както и питки за дюнер от някой арабски магазин, важното е да са сравнително плоски.
1. Сложете малко сос за паста върху хляба и наръсете сиренето - кашкавал, моцарела, пармезан или маскарпоне, каквото ви е по вкуса.
2. Нарежете няколко сурови гъби и накъсайте малко шунка или остатъци от салам.
3. Печете около 10 минути на 180 градуса.
4. Можете да подправите с малко зелена салата или рукола със зехтин и оцет. Сложете също сол и пипер на вкус.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ